Hoe te gebruiken

In deze productencatalogus vind je het educatieve aanbod van de bibliotheek. Hiermee kan je producten aanvragen voor je klas of groep. Bestellen kan het hele schooljaar door echter bij  aanvang van het nieuwe schooljaar bij voorkeur voor de zomervakantie. Zorg er voor dat je ruim op tijd de materialen aanvraagt. Hoe eerder je bestelt, hoe groter de kans dat een product voorradig is. 

Hoe werkt het?

Zoeken in het aanbod
Onder de kop producten staan alle producten op alfabetische volgorde. Wil je op trefwoord zoeken? Dat kan in het bovenste zoekveld rechtsboven op deze pagina. Zoek bijvoorbeeld op ‘bibliotheekbezoek’.

Je kan ook zoeken op doelgroep om te bekijken welke producten er zijn voor jouw leerlingen. Gebruik dan het pijltje naast de zoekbalk waarin staat 'selecteer een doelgroep'. Als je je keuze hebt gemaakt, kun je verder verfijnen naar jouw klas of groep. Ook is het mogelijk om tegelijkertijd te zoeken op doelgroep en trefwoord.

Product(en) bestellen
Heb je een product gevonden dat je voor jouw klas wilt gebruiken? Klik dan op de detailpagina van het product links op je scherm op de knop ‘product bestellen’. Vul alle benodigde velden in (de velden met een sterretje zijn verplicht) en klik op ‘bestelling op bestellijst plaatsen’. Wil je meerdere producten afnemen? Kies dan vervolgens voor ‘meer producten bestellen’.

Bestelling afronden
Als je alle producten die je wilt afnemen op je bestellijst hebt staan (deze vind je terug door rechtsboven op het winkelwagentje te klikken) klik je op ‘bestelling afronden’. Vul alle verplichte velden in en klik op ‘bestelling bevestigen’.

Bevestiging bestelling
Je ontvangt direct per mail een overzicht van de bestelling.

In de bibliotheek wordt bekeken of de bestellingen ingepland kunnen worden. Daarvan ontvang je een bevestiging per mail. Als een product niet meer beschikbaar is, laten we dit natuurlijk zo snel mogelijk weten. Indien nodig nemen we contact op een alternatieve datum in te plannen.

Vragen?
Heb je vragen over producten? Heb je moeite met het bestellen via de productencatalogus? Neem gerust contact met ons op. Op de contactpagina vind je de gegevens van de contactpersonen van de bibliotheek.